frozen-bananas-banaanhangwagen
cropped-ban-aan.png

Bananen en Smoothie Catering

Maar de Banaanhangwagen limiteert zich niet aan alleen het festivalseizoen. In de winter bezoekt de azuurblauw-gekleurde wagen regelmatig zakelijke evenementen. Je kunt dus ook in de wintermaanden op indoor events gewoon je favoriete bananasnack scoren! En met wat chocolade en discodip komen we de winter nou net wat beter door.

De Banaanhangwagen is de eerlijke cateraar geschikt voor ieder evenement. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de chico’s en chica’s van de banaanhangwagen!

BedrijvenParticulierenFestivals

Referenties

Hier kom je niet om van de honger

“Van een ‘banaanhangwagen’ tot een ‘piepermobiel’ hier kom je niet om van de honger. Een bezoek aan de foodtruck Banaanhangwagen staat garant voor een dagje parkhangen.” Lobke Kapteijns, Omroep Brabant

Makkelijk eetbaar, laag in calorieën maar wel mét de juiste koolhydraten

“De Frozen Banana is een in Belgische chocolade gedoopte banaan, met als topping gesuikerde nootjes, discodip of kokosvlokken. Deze guilty pleasure is perfect voor wanneer je wel wat extra energie kunt gebruiken. Verder doet de Verse Kokosnoot het ook erg goed bij onze klanten – het verfrissende kokoswater is perfect voor elke gelegenheid.” Floor, Foodtruckbooking

Echt een aanrader tussen de standaard trucks

“Ze waren beide erg vrolijk en de bananenshake was gewoon té lekker. We konden er bijna niet genoeg van krijgen!” Gejon, Foodtruckspotters  

Met simpele middelen zorgen ze voor een hippe, vrolijke, zomerse vibe

“Alle bezoekers van het feest of festival gegarandeerd met een blij gevoel naar huis. De bananenschillen worden apart ingezameld om er compost van te maken.” Team Toet Toet Food  

CATERING BEDRIJFSFEEST

Heb je wat te vieren op je werk? Een jubileum of een mooie opdracht binnengehaald? Lekker eten en drinken is dé perfecte manier om ieder succes te vieren. Banaanhangwagen is de ideale cateraar voor een bedrijfsfeest. Met haar Bananen foodtruck en smoothie catering, van frozen bananas tot aan verrassende proteïne bananen shakes, brengt Banaanhangwagen tropische gezelligheid naar iedere cateringklus.

 

Het maakt verder niet uit of het gaat om een kleinschalig etentje of een feest voor het hele bedrijf – samen kunnen we de gewenste cateringinvulling bespreken.

 

Van alleen fruit tot aan verschillende desserts. De mogelijkheden zijn eindeloos.

PrijzenOfferte aanvragen

CATERING – BRUILOFT

Als je gaat trouwen moet je het goed doen. We trouwen tenslotte maar één of twee keer. Zeg daarom ook ja tegen een foodtruck bruiloft. In plaats van een traditionele setting, verras je je gasten met de ambiance van een intiem festival.

 

Want koken doe je niet alleen om te eten, met desserts en lekkernijen breng je mensen bij elkaar.  Met veel passie en liefde serveert Banaanhangwagen vers fruit, heerlijke smoothies, verse kokosnoten en heerlijke desserts aan je vrienden en familie.

 

Oh en onze stoere foodtrucks zullen gelijk bijdragen aan een bijzonder decor op jullie bruiloft, handig voor mooie foto’s in het bruiloft album.

PrijzenOfferte aanvragen

CATERING – BEURS

Hoeveel ervaring je ook hebt met het organiseren van evenementen, een beurs organiseren is net even een ander verhaal. Een grote stap, die nogal wat tijd en energie vraagt, maar die wel heel veel succes op kan leveren. Laat Banaanhangwagen je helpen en al je cateringstress uit handen nemen. Focus jij je op de stands, dan houden wij ons bezig met het eten. 

 

Wil je kijken wat de mogelijkheden zijn voor een Bananen en Smoothie catering op een beurs? Neem dan contact met ons op!

PrijzenOfferte aanvragen

CREW CATERING

Wist je dat de jongens en meisjes van Banaanhangwagen steeds vaker worden gevraagd om de crew catering te verzorgen? 

 

Tijdens een productiedag is werken met een crew catering niet alleen efficiënt,  het is voor de artiesten zelf ook gewoon lekkerder eten bij authentieke cateraars. Wij stemmen alles af op specifieke wensen, eventuele allergieën en houden rekening met vegetariërs en veganisten.

 

Wil je kijken wat de mogelijkheden zijn voor Bananen en Smoothie catering op jouw evenement? Neem dan contact met ons op!

PrijzenOns boeken