Bananen Foodtruck en Smoothie Catering

“Let’s go Bananas!”. De bananen foodtruck is dé plek waar je moet zijn wanneer je een makkelijke en healthy snack wil scoren tijdens een festival. De truck brengt naast een flinke dosis vitaminen ook een heerlijke tropische vibe mee naar ieder evenement. De zomerse kleuren, de chille medewerkers en de fijne tropical beats zorgen er voor dat de gasten hier graag blijven hangen voordat zij weer teruggaan naar het feest. 

 

Heb je zoete trek en wil je net dat beetje meer? Op het menu staan naast natuurlijk de banaan zelf ook de Bananen Smoothie, Frozen Banana en Young Coconut!  De Frozen Banana is een in Belgische chocolade gedoopte banaan, met als topping gesuikerde nootjes, discodip of kokosvlokken. Deze guilty pleasure is perfect voor wanneer je wel wat extra energie kunt gebruiken. Verder doet de Young Coconut het ook erg goed onder de festivalgangers – het verfrissende kokoswater is perfect om goed te blijven hydrateren tijdens het feesten.

 

Wist je dat….

  • Wij voor een vitamineshot en flinke dosis serotonine op ieder festival zorgen?
  • Ons menu over perfect partyfood en hangovercures beschikt?
  • De Banaanhangwagen inmiddels op aardig wat festivals heeft gestaan? Van Pinkpop tot aan de Zwarte Cross, en van Rollende Keukens tot aan Amsterdam Kookt: De Banaanhangwagen was erbij!
  • Wij alleen fairtrade bananen gebruiken?
  • Wij voedselverspilling tegen proberen te gaan door samen te werken met Instock?
  • De Banaanhangwagen volledig werkt volgens de HACCP normen? Zowel hygiëne als duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zo hanteren wij hoge hygiënenormen, gebruiken wij biologisch afbreekbaar servies en serveren we alleen duurzame bananen.
  • Wij na elk evenement de bananenschillen verzamelen er een plantenvoeding van maken
  • Bananen – na rijst, graan en maïs – het meest gegeten voedsel ter wereld is?

 

De Banaanhangwagen is de eerlijke cateraar geschikt voor ieder evenement. Dé plek waar je moet zijn wanneer je een makkelijke en healthy snack wil scoren tijdens een festival. De truck brengt naast een flinke dosis vitaminen ook een heerlijke tropische vibe mee naar ieder evenement.

ParticulierenBedrijvenFestivals

ONS TEAM

Maar wie zijn nou die pretty faces die je in onze foodtruck ziet staan? Wie was die leuke jongen die jou lachend die frozen banana serveerde op Pinkpop? En hoe heet dat leuke meisje waar je mee hebt staan kletsen op het Zwarte Cross?


Dit is ons team die ieder event nóg gezelliger maken.

News & Updates